Några hinder

Hej!

Vi har nu fått våra hinder levererade och har nästan monterat allt. Vi har även ställt upp några hinder som vi tänkte låta stå där nu i helgen om det är någon som är intresserad av att prova hoppa lite.

För er som inte har abonnemang men vill komma och rida ändå så går det bra. Det kostar 80 kr per gång och ni skickar era kontaktuppgifter till maxroos@telia.com och skriver sedan upp er på listan som finns i ridhuset. Vi fakturerar då efter hand.
Igångsättning av Ozzy efter vintervilan


Lilli Marleen hälsar på i ridhuset!

Grattis Inger!

Vill börja med att säga TACK till alla som trotsade vädret och kom till "prova på"!

Vinnare av ridhusabonnemang 2011 blev Inger Forsberg och vi hoppas att hon kommer att mycket glädje av detta under nästa år!

Vi vill även säga Grattis till
Nina Norberg
Camilla Weidman och
Monica Eriksson
som blev vinnare av fleectröja eller väst.

På grund av det dåliga vädret kommer ridhuset att vara öppet för alla även 24-26 december
Välkomna!


Harv och hinder

Det är inte helt lätt med olika leverantörer. Efter det att vi äntligen bestämt oss för en harv så visade det sig att de kommer att ha svårt att leverera och kan inte svara på när den kan komma!!? Vi bestämde oss då för att byta leverantör och kommer nu att bli glada ägare till en Timråharv. På Timråharven har de varit superbra att ha och göra med och harven kommer nu att skickas i morgonbitti.

Vi håller tummarna för att vi kommer hinna få ut lite mer klenflis i underlaget innan "prova på" till helgen.

Och nu till alla er som gillar att hoppa!
Idag skickade vi in en beställning på nytt hindermaterial.

Vi har beställt från Safety Systems, då vi tycker att deras hindermaterial är lätta att hantera och underhållsfria. Det är även roligt att de kommer i alla möjliga färger och former. Tyvärr så är det nog någon veckas leveranstid.Bilden kommer från www.safety-system.com

Sen vill jag också säga till er som har svarat på att ni kommer till helgens "prova på" att vi ser fram imot att träffa er!!

Kom och prova på!Världens bästa stallgäster kommer även att finnas på plats på söndag mellan 12-14 för att sälja lite fika!
Ta även chansen att vinna ett årsabonnemang för 2011 samt ställa frågor gällande priser, tillgänglighet och eventuella träningar.

Hoppas ni kommer!


RSS 2.0